The Dark Knight Rises

Åh så galet bra! Tyckte dock slutet kunde vara annorlunda, men galet bra och jag bara längtar tills den kommer ut så att jag kan ha en batman uppe sittar kväll med Ebbsi och Julia! Haha den sista bilden förresten, det var tre som gick på bion, coolt att sitta i biosalongen med själva batman ;)

Tjenare

Träffade Christoffer igår, därför jag inte uppdaterade så bra. Idag ska jag inte göra så mycket, men ikväll blir det Dark Knight Rises!! :thumbup: Har inte så mycket mer att skriva, orkar inte lägga upp kamera bilderna ifrån Cypern än, men dom kommer så småning om. Ha det bra!

Cypern - Mobilbilder

L O V E

Hemma!

Hejsan, hemma nu. Ville stanna kvar i värmen, dock har det ju varit varmt här hemma nu, klart det ska komma precis när man är iväg, haha... Men aja jag hade det galet bra. Ska snart lägga in ett inlägg med lite mobilbilder ifrån Cypern :)

Snart drar jag!

Ni får ha det bra här hemma i kylan, eller nä egentligen inte ;) men jag ska ha det bäst i värmen! Vi hörs vi ses i dina drömmar!

 


Snow white and the huntsman

Hej! kollade nyss på snövit med världen underbaraste pojkvän♥ Den var galet bra och jag rekomenderar den starkt! Nu ska jag gå och lägga mej och tagga inför imorgon, kommer bli toppen! men vi hörs, kommer inte åka förens på kvällen så hinner nog skriva något inlägg, godnatt, sov sött, dröm om alla småkryp du mött!
 

Tjabba tjena hallå

Portugal förra sommaren
 
Dagen består av att packa packa packa! och städa lite. Åker till cypern imorgon :thumbup: ska bli så skönt att komma ifrån det här skit vädret! Så då kommer jag antagligen inte uppdatera på en vecka, eller jo, möjligtvis om jag hittar wifi och kan blogga lite ifrån mobilen. Men nu ska jag återgå till packningen och städningen, kanske kolla något Sex and the City avsnitt. Har i nästan ett år nu kollat på Desperate Housewives♥♥, men nu kan man inte ladda hem fler säsonger så sitter och väntar otåligt på att säsong 8 ska komma ut, och då menar jag inte på tv för där vet jag att den redan gått. Men ha de bäst!

Bloglovin och Instagram

 
 
Hej alla goa! Nu har jag även satt dit en bloglovin ikon i min sidmeny, ligger näst längst ner under länkar, så om ni gillar min blogg och känner att ni inte vill missa något inlägg så följ mej gärna där! :)
 
Sen har jag även instagram om någon vill veta lite mer vad jag gör genom mina bilder, där kan ni även se bilder på mej och min vänner, på min pojkvän, och annat trevligt! där heter jag: alicecrib 

Ryser

 
Asså när hon sjunger "Some people think that the physical things define what's within, and I've been there before
but that life's a bore so full of the superficial", då dör jag. Lyssna på hur skönt det låter när hon sjunger det, kan sitta och lyssna om och om igen på just den meningen! Helt sjukt att en 11-åring kan sjunga och spela så bra piano, det får mej att känna mej väldigt talanglös, haha :(

Vad jag köpte igår

Sådär ja! gjorde det innan träningen, för annars skulle jag bara glömma bort om jag känner mej ;) Men en styck bikini, en hårring och en katarina von bredow bok, hon är bäst!

Bästa

Världens absolut bästaste vän! saknar dej, kom hem♥
 
Dagen har bestått av absolut ingenting förutom att ligga hemma och ta det lugnt, men sådana dagar behövs det med ;) helt lugnt får jag dock inte ta... har träning senare. Men annars har jag inte så mycket att säga mer, utan ni får ha det så bra, så hörs vi senare.
 

Hallå där

Tyckte att finaste klassen kunde få smycka detta inlägget♥
 
Skrev ett inlägg i morse ifrån min mobil, men det kom tydligen inte upp. Men nu är jag här iallafall.
Christoffer åkte hem för en stund sen och nu sitter jag här och gör absolut ingenting, men ha de bra!

Dagen med Johanna och Amanda

Super go dag med mina fjantisar! Har saknat er ♥ Snyggt matchat med blått linne va ;)
 
Vi gick på grand och jag köpte lite saker som jag kommer visa er sen. 
Efter det åkte vi hem till Johanna, där jag och Amanda (som ni ser på bilderna ovan) sprejade vårat hår blått i topparna, dock fick det åka av direkt efter bilderna blev tagna, haha... 
Nu har jag sprungit och ska snart hoppa in i duschen, sen kommer christoffer hit och vi ska kolla på This Means War! Hoppas du haft en bra dag, och kommer ha en lika bra kväll! c ya later alligator.

Jag idag


Haha två galet fula webcam bilder, men eftersom mitt objektiv är inne på lagning får det bli såhär när jag har bråttom och inte kan låna mammas sålänge... men om 10 minuter kommer Amanda hit, så måste kila nu, Ha det bäst!

Haha! så sköna


*** ///// # DESIGN BY ELVIRA NYBERG # ///// # COPYRIGHT # ///// ***